Jobbig skoldag...

Är grymt lessen att jag inte har uppdaterat nånting typ.. Önskar att jag skulle orka och hinna blogga så mycke som jag vill men nu när det är skola igen och mycke jobbigare dagar osv så vill jag helst ta det lugnt när jag kommer hem.. Ska försöka uppdatera så mycket som jag kan i alla fall! 
 
Idag har det vart en extremt jobbig dag, speciellt sista lektionen då det går 5-6 killar från typ laxå som nyss tagit AM kort och pratar självklart bara om hur mycke dom börnat, sladdat osv. Men när dom svarar "börna, löser allt vettu" , "740" , "945a" osv på varenda jävla fråga läraren frågar när han går i genom nånting så höll jag nästan att explodera av ilska och irritation! Har tröttnat riktigt ordentligt på deras töntiga och omogna beteende nu. Jag menar, 16 åriga killar som tror att dom är as häftiga men sina "börna" kommentarer hela tiden när som knappt ens blivit av med oskulden förfan. Herregud, bara bajsa er själva i munnen o kvävs! 
 
Men annars har min dag vart okej, fick ju sluta tidigare och ligger nu i sängen hos hjärtat och väntar på att vi ska äta. Sen så får vi se vad som händer till kvällen, men troligtvis blir det nog att duscha och lägga sig tidigt så att man orkar gå upp imorgon:) Kyss
photo: Me, from today
 

 
 


tredje oktober

Hola amigos! Kom hem från skolan för cirkus en timma sen och har äntligen fått lägga mig i sängen och bara ta de lugnt o vila hjärnan:) Har ju vart sjuk sen förra onsdagen men förskylning, hosta o feber så idag var de första skoldagen på den här veckan för mig så jag är super trött, haha. Men har i alla fall haft en helt okej dag:) Jag har verkligen ingenting att skriva så ni får ha det super o så uppdaterar jag lite senare. hugs n' kisses;*
 
 photo: oldie

Back on track

Har inte bloggat på väldigt länge men nu gör jag ett nytt försök o så får vi se hur länge jag stannar den här gången;) 
Det har hänt lite sen jag bloggade sist, jag har börjat gymnasiet och går fordon & transport på Alléskolan i Hallsberg, jag och min underbara pojkvän har firat hela 8 månader tillsammans och sen lite små tråkiga saker som att jag vart/är sjuk osv. 
 
Jag har inte varit hemma på ungefär en månad mer än att hämtat och lämnat kläder osv så jag sitter vid Tommys dator för tillfället, så tills jag har min egen dator igen så kommer det för de mesta bli mobil bilder som kommer upp här. Men jag hoppas ni överlever.
photo: jag och mitt hjärta på våran 8 månaders dag♥

RSS 2.0